AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, hem verimi yükselteceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Ufak bir çabayla bazı kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerden düşerken uyanmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşerken uyanmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşüp uyanmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşen birini görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayatının da zorlaşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir