AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek her şeyin yolunda gideceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir