AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı küçük heyecanlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, istediği gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir