AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da arkadaşınızla tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek zor günlerin biteceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir