AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşüp ölmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir