AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Size göre normal olarak nitelenebilecek sözler veya girişimler karşı taraf tarafından abartılı veya aşırı bulunabilir.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak yenilgiye uğramış hissedeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşeni görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak başarılı olundukça özgüvenin artacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir