AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, moral bulacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşeni görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek evliliğinde mutlu olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek rahat erileceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşer gibi olmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir