AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklik korkmak

Kahve falında yükseklik korkmak

Kahve falında yükseklik korkmak aydınlık bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseklik korkmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten atlamaktan korkmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak gönlünün ferahlayacağına, imkânlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yüksekte korkmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak hakkını alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir