AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara hızlı yanıtlar vermeniz dengeleri bozabilir.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yüzerek karaya çıkmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden karaya çıkmak mutlu bir insan olunacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine işarettir.

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında karaya çıkmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir