AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi anlaması zaman alabilir veya hiçbir şekilde odaklanamayabilirler.

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine işarettir.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzerek karaya çıkmak hayatının kolaylaşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzerek karaya çıkmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında denizden karaya çıkmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karaya çıkmak aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir