AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzerek karaya çıkmak

Kahve falında yüzerek karaya çıkmak

Kahve falında yüzerek karaya çıkmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sorunlarının azalacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzerek karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Moral açısından da oldukça yüksek görünüyorsunuz.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzerek karaya çıkmak büyük zorluklar geçireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına inanılır.

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak düşmanından uzak olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzerek karaya çıkmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında karaya çıkmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak isteklerine kulak vereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir