AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle karaya çıkmak

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, işlerin rayından çıkacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına inanılır.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında geminin karaya çıktığını görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya düşmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet eder.

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir