AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden karaya çıkmak

Kahve falında gemiden karaya çıkmak

Kahve falında gemiden karaya çıkmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, her şeyin ters gideceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiden karaya düşmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geminin karaya çıktığını görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiden karaya atlamak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir