AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaya çıkmak

Kahve falında karaya çıkmak

Kahve falında karaya çıkmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Yardımlar çabuk unutulur, farklı şeyler yapıp hatırlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında karaya çıkmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak hedeflerini tutturamayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizden karaya çıkmak hayıflanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında denizde yüzerek karaya çıkmak hayat düzeninin alt üst olacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir