AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüp karaya çıkmak

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi anlamsız tartışmaların içine sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzerek karaya çıkmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzerek karaya çıkmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında denizden karaya çıkmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir