AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden karaya çıkmak

Kahve falında denizden karaya çıkmak

Kahve falında denizden karaya çıkmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden karaya çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.

Kahve falında denizden yüzerek karaya çıkmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yüzerek karaya çıkmak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde yüzüp karaya çıkmak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, geçim kaygısı duymayacağına delalettir.

Kahve falında denizden karaya çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında karaya çıkmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir