AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir eve çıkmak

Kahve falında yüksek bir eve çıkmak

Kahve falında yüksek bir eve çıkmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir eve çıkmak gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yüksek bir eve çıkmak yokluk çekmeyeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Kahve falında yüksek eve çıkmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çok yükseklere çıkmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir