AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek kuleye çıkmak

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak gördüyseniz:

  • Ya da dikkatli hareket etmemeniz sonucu bazı konular içinden çıkılmaz hal alabilir.

Kahve falında yüksek kuleye çıkmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek kule görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek kule görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına işaret eder.

Kahve falında yüksek kuleye tırmanmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kule çıkmak sorunların tek kalemde silineceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında eyfel kulesine çıkmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kuleye çıkmak başarısız olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat kulesi görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir