AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek dağlara çıkmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak huzursuzluk yaşanacağına, sevdiği birini kırmaya işarettir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek bir dağa çıkmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir dağ görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, heveslerin söneceğine delalettir.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek dağda olmak eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir