AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek eve çıkmak

Kahve falında yüksek eve çıkmak

Kahve falında yüksek eve çıkmak çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek eve çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz.

Kahve falında yüksek eve çıkmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir eve çıkmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binaya çıkmak evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yükseğe çıkmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek balkona çıkmak geçim derdinin sona ereceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir yere çıkmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir