AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yükseklere çıkmak

Kahve falında çok yükseklere çıkmak

Kahve falında çok yükseklere çıkmak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yükseklere çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız umut vaat ediyor.

Kahve falında yüksek eve çıkmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, ilim irfan öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bi binaya çıkmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek balkona çıkmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten çıkmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir eve çıkmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, evine bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında asansörle yüksek binaya çıkmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak dertlerine çare bulacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir