AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, başka işler deneyeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu gördüyseniz:

  • Genç kimselerle bir arada bulunmanız da olasıdır.

Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda oturmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda olmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağdan inmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir dağda olmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir