AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağda oturmak

Kahve falında yüksek dağda oturmak

Kahve falında yüksek dağda oturmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda oturmak gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Kahve falında yüksek dağda oturmak büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işarettir.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda oturduğunu görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında dağın üstünde oturmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında dağ başında oturmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda oturmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek dağda ev görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir