AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir dağda olmak

Kahve falında yüksek bir dağda olmak

Kahve falında yüksek bir dağda olmak zorluğa düşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, geçim derdinin biteceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, maneviyatının çökeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir dağda olmak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Kahve falında yüksek karlı dağ görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda olmak iyi şeyler yaşayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan inmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağ görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek dağlara çıkmak çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir