AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, onları gücendireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler veya gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında dağın tepesinde bulunmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir dağın tepesinde olmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında dağın tepesinde olmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesine çıktığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında dağ tepe görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir