AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağlarda gezmek

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağları gezmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Kahve falında dağ gezmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına alamet eder.

Kahve falında dağda gezmek de zenginliğe kavuşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dağda gezdiğini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı dağlarda gezmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında dağlarda gezmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ bayır gezmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir