AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir dağdan inmek

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, büyük başarıla kazanacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında yüksek dağdan inmek ailesini kaybedeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan merdivenle inmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında dağa tırmanmak ve inmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan inmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkıp inmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında dağdan koşarak inmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan aşağı inmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir