AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek çatıda olduğunu görmek

Kahve falında yüksek çatıda olduğunu görmek

Kahve falında yüksek çatıda olduğunu görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek çatıda olduğunu gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek çatıya çıkmak hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binanın çatısında olmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek çatıda olmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısında olmak başkasının hakkına göz dikileceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın çatısına çıkmak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında yüksek çatıda olduğunu görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir çatıdan düşmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir