AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binaya bakmak

Kahve falında yüksek binaya bakmak

Kahve falında yüksek binaya bakmak büyük bir projeye girileceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binaya bakmak gördüyseniz:

  • Belli bir tuzak, kurgu, tartışma ya da ihanet nedeniyle bir kişiye sevginiz azalabilir.

Kahve falında yüksek binadan denize bakmak kötü ve hasta günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binaya bakmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yüksek binanın balkonundan bakmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binanın penceresinden bakmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni bir ortama gireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir