AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, hayırlı bir sürece girileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, servet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini binanın tepesinde görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir