AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sorunlarını çözebileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bina tepesinde olmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kişinin kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, inancından sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binanın tepesinde olmak sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir