AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, çevresinin genişleyeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek ortaklarla aranın bozulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek aniden evlilik kararı alacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek içebileceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak yaptığı işlerin de içine sineceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bina düşmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek binanın üstüne çıkmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir