AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak başarıların artacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ailesi ile mutlu olacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek binaya tırmanmak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında binaya tırmanmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binaya tırmandığını görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir binaya tırmanmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında binadan tırmanmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında binalara tırmanmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bina tırmanmak aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir