AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bina düşmek

Kahve falında yüksek bina düşmek

Kahve falında yüksek bina düşmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bina düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek ona emek vereceğine, çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bina düşmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek binadan düşmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten binadan düşmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında binadan düşmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden düşmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir