AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binalardan düşmek

Kahve falında yüksek binalardan düşmek

Kahve falında yüksek binalardan düşmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bina düşmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binalardan düşmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında yüksek binadan düşmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan düşmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek binadan düşmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten binadan düşmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında binadan düşmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Kahve falında binadan aşağı düşmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir