AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zafer elde edeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yüksek diploma alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek binadan düşen birini gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Kahve falında yüksek binadan düşen birini görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, Allah katında günahlarının affolacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan düştüğünü görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bina yapmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın çatısına çıkmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bina görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binaya çıkmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bina çıkmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yeni binalar görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir