AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten aşağı bakmak

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak iş hayatında zarar edileceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, hastalıklarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak sevdiklerine kavuşacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak olmayacak hayallere kapılacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir