AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda kaplumbağa hızıyla ilerleme sağlanıyor olması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, her zaman haklının yanında olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında binadan aşağı inmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten aşağıya inmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek rahat bir hayata başlayacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir