AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek binadan aşağıya inmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında binadan aşağı inmek çok büyük üzüntü duyacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya inmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, yönetici olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten aşağıya inmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, şansın yüze güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir