AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan aşağı bakmak

Kahve falında binadan aşağı bakmak

Kahve falında binadan aşağı bakmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kazanç elde edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, büyük başarılara kazanılacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işarettir.

Kahve falında binadan aşağı bakmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağıya bakmak hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında binadan aşağı inmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı inmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında binadan aşağıya düşmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir