AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkıp inmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek işlerin büyüyeceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir