AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek sevap işlemek için uğraşacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında dağa çıkıp inmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir