AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek maddi anlamda zarar edeceğine, yerinde saymayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ağız tadından olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Duygularınıza güvenebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, zenginlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağa çıkıp inmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir