AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa çıkıp inmek

Kahve falında dağa çıkıp inmek

Kahve falında dağa çıkıp inmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında dağa çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Kahve falında dağa çıkıp inmek kısa süre içinde engelleneceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir