AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca çıkıp inmek

Kahve falında ağaca çıkıp inmek

Kahve falında ağaca çıkıp inmek rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında dağa çıkıp inmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek işinde başarılı olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işaret eder.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek sıkılacağı bir haber almaya, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir