AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseklere çıkıp inmek

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına işaret eder.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dağa çıkıp inmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına inanılır.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir