AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle çıkıp inmek

Kahve falında asansörle çıkıp inmek

Kahve falında asansörle çıkıp inmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Kahve falında yokuş çıkıp inmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca çıkıp inmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir