AnaSayfa / Genel / Kahve falında yükseğe çıkıp inmek

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek gördüyseniz:

  • Her an intikam alma duygusu besleyebilirsiniz.

Kahve falında yüksek binaya çıkıp inmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp inmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yükseklere çıkıp inmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağa çıkıp inmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzüne çıkıp inmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir