AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye taş atmak

Kahve falında ölüye taş atmak

Kahve falında ölüye taş atmak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına inanılır.

Kahve falında ölüye taş atmak gördüyseniz:

  • Ailenizle zaman geçirmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ölüye taş atmak karamsar olacağına, huzur ve şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında çocuğa taş atmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanına taş atmak mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ineğe taş atmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kadına taş atmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında köpek taş atmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehre taş atmak aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Kahve falında insanlara taş atmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir