AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına taş atmak

Kahve falında başkasına taş atmak

Kahve falında başkasına taş atmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni şeyler deneneceğine inanılır.

Kahve falında başkasına taş atmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında havuza taş atmak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına delalettir.

Kahve falında aslana taş atmak sıkılacağı bir haber almaya, şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadan taş atmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, evine bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında şeytana taş atmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe taş atmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Kahve falında domuza taş atmak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılana taş atmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine taş atmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir